We geven het weer weg in de tweede helft!

Net als vorig jaar (2-5 aan den halve en uiteindelijk 7-6 de boot in) gaven we ook dit jaar de overwinning in de tweede helft uit handen in Meeuwen. De mannen van In the Mood Meeuwen moesten ook deze keer enkel in de tweede helft goed spelen om de overwinning in Meeuwen te houden. Het begon voor hun thans niet slecht met een snelle 1-0 voorsprong. Maar toen sloeg onze motor aan en voetbalde we vrij goed en wisten we dit om te zetten in een verdiende 1-3 voorsprong aan de rust. Lucien Vanalken wist 2 van de 3 goalen te scoren. En of we het geweten hebben! De andere goal werd door Alain gemaakt. De tweede helft doemde dan weer het spook van Meeuwen op. Net als vorig jaar liep alles mis wat er mis kon lopen en vlogen ons de goalen rond de oren. Uiteindelijk kregen we nog een 6-3 aan de broek. Niet te geloven, het lijkt wel alsof dat daar vervloekt is. Jammer, want die mannen waren wel degelijk te pakken.

Zaterdag speelden we normaal thuis tegen Laer Opglabbeek, maar de mannen hebben afgebeld. Dus de match gaat niet door! Hebben we meer tijd om naar de kermis te gaan. Misschien ook wel plezant om met de veteranen te doen?

De eerstvolgende match is op zaterdag 22 augustus om 16u00 in Eksel. We komen dan om 15u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie